Ett litet rött packet...

Ett litet rött packet med prickar på ska min fina älskling få ikväll bara för att han är så bra!


God morgon

Har sedan i måndags varit i Sm.stenar. Därav dålig uppdatering. Kom hem igår för att jobba och jobbar idag med sen sticker jag direkt till Halmstad.
Blir till att packa upp väskan för att sedan packa i andra kläder! Nice!!

Om jag hinner ska jag göra ett inlägg om vad jag hittar på hos föräldrarna sen, annars får ni hålla er till hålls tills efter helgen!

På återseende!
Puss <3


Dagens lunch

Efter att ha jobbat 5.50-14 som jag gjort idag är det skönt att bara kunna äta något som går snabbt att tillaga då orken och lusten att laga nåt avancerat inte riktigt finns där. Idag fick det bli ugnsbakad potatis som jag gjorde en bacon och rödlöksröra till. Hur gott som helst!
 

image description

Miljonären!!

Har gått på helspänn hela dagen då jag haft en känsla av att jag skulle bli miljonär.
Lottos drömvinst va på 147 miljoner kr och jag var så klart tvungen att prova lyckan.
Det var ju även V 86 i Sundsvall ikväll och även där provade jag lyckan.
Så fort jag kom hem från jobbet rättade jag mitt lotto som blev en vinst på hela 21 kr. Tack för den!! Jag säger som jag gör till kunderna " man får vara glad för det lilla" Åhå, va dom kunderna måste bli irriterade på mig. Ska aldrig mer säga de orden! Jag hade själv blivit irriterad om jag va säker på en drömvinst och så blir det en sån skit summa!!
Har suttit på helspänn framför hästarna som inte gav mig ett enda öre!
Snacka om att kasta pengarna i sjön!
Jag som va så säker!


Förvirring och glömskhet

Har i några dagar varit allmänt förvirrad. Jag glömmer bort vad jag gör, jag gör fel, jag blandar ihop saker och nu har jag till och med blivit förvirrad i mina drömmar. Vad detta innebär eller varför jag är sådan vet jag inte.
Men en kund på jobbet sa följande till mig idag: Det kan vara allt oljud som låter här inne hela tiden som gör att du blir sådan. Du ska inte anklaga dig själv för det!
Det har fått mig att fundera mycket på det. Jag blir nästan lite rädd. Undra om det försvinner när jag är ifrån jobbet några dagar eller om jag alltid kommer vara sån?!
Vad tror ni att det beror på? Tror ni att det bara är en tillfällighet eller kommer det aldrig försvinna?
Det är inte så att det bara är jag som tycker att jag är sån eller bara jag som lagt märke till det utan det är flera av mina arbetskamrater som undrat hur jag mår egentligen!
Jag mår ju hur bra som helst i övrigt så jag förstår ingenting!


Bra service

Igår skickade jag ett argt mail till min hyresvärd ang tvättstugan som jag skrivit om tidigare.
Jag tig även upp lite andra saker och idag när jag kom hem från jobbet va allt fixat och en informationslapp låg i brevinkastet. Det kallar jag service. Jag blev så glad när jag kom hem från jobbet och fick syn på det!
Så Tack snälla hyresvärd!


Tråkiga lediga dag!

Har jobbat extremt mycket den senaste tiden och när jag väl varit ledig har jag varit i Halmstad.
Har därför fått skjuta på alla "måsten" och idag kan jag äntligen bocka av en sak på min listan.
Strax innan jul frostade jag av min frys för att jag skulle få plats med mitt julbak, då frysen mest bestod av en klump is. Efter ca en vecka råkade jag glömma (?!) bort att stänga dörren helt och isklumpen kom tillbaka!
Men nu är han äntligen borta igen.
Ren, fin och rensad på massa skit är nu både kyl och frys! Härligt!!


Mellanmål

Då jag jobbar kvällen idag så måste jag planera mina måltider. Jag har nämligen inte rast förrän kl 19.30 och jag tycker att det är för sent att äta då.
Det får bli ett mellanmål nu. Banan och blåbärs smoothie.
Middag får jag äta strax innan jag börjar jobbet vid 16 så jag endast behöver äta en frukt eller liknande på rasten.
Men vem tackar nej till nåt så här gott?!


Polisuppdrag

Fann för någon dag sedan utanför mitt hus ett elskåp som själva locket ramlat av på. I skåpet är det någon som har gömt två registreringsskyltar.

Förmodligen är det från en stulen bil.
Polisen är informerad och skyltarna lämnade så nu får vi bara hoppas att tjuvarna och bilen återfinns så den stackars bilägaren kan få tillbaka sin bil!
Varför kan folk inte låta andras saker vara?!

 


Fjällen

Just nu sitter jag och drömmer mig bort. Jag längtar så mycket efter snö och fjällen.
Jag önskar att jag hade en fjällenresa inbokad denna månaden!


Jag i Sälen 2009


På stan

Igår gick Amelie och jag på stan en runda.
Då fick bl.a. de här finingarna följa med mig hem :)



utmanad! bra vs dåligt

För en tid sedan blev jag utmanad av Mikis att lista mina bästa vs sämsta köp under 2011. Anledningen till att jag inte har antagit denna utmaning förrän nu är för att jag inte kommer på ett enda dåligt köp. Kanske har jag förträngt det eller så är jag så klok (som jag själv tror att jag är) och tänker igenom mina köp en gång extra just för att det inte ska bli fel.
Men nu till min lista för de bästa köpen 2011:

♥ Min nya fina Iphone 4 S. Jag bara älskar den. Men den hade lika gärna kunnat hamna på sämsta köp om jag tänker på hur mycke tid jag lägger ner på den under en dag. Jag kollar bloggar, fejjan, spelar spel mm mm mycket mer nu än jag gjorde innan vilket är ganska negativt. Jag hade kunnat göra så mycket annat roligt under dom minutrarna (läs timmarna?!) som jag kan lägga ner nu på en dag!
Men visst är det smidigt att alltid ha tillgängt till allt hela tiden!

♥ Min systemkamera är också ett mycket bra köp. Jag har alltid gillat att fota, men aldrig haft någon bra kamera och därför har bilderna jag tagit inte blivit så bra. Jag kan dock inte alla funktioner på den än, men det kommer nog med tiden hoppas jag.

♥ En ansiktskräm jag hittade förra vintern. Jag har alltid haft problem med torrt ansikte så fort det blir lite kallt. Jag har provat miljoner av krämer och ingen har hjälp förrens jag hitta den jag använer dagligen nu. L 300 heter den och finns att köpa på apoteket. Love it!

♥ Mitt sista bästa köp 2011 (som jag kommer på nu) är givetvis biljetten till Big four i somras. Mest för Metallicas skull men det var hur mäktigt som helst. Alltså inget jag ångrar för 5 öre!

Så till mina sämsta köp. Nja, jag kommer ju som sagt inte på något. Kanske är det bra, men hur kul hade det inte varit om jag t ex hade köpt mig en elefant och när jag väl kom hem med honom/henne så insåg jag att den stackars elefanten inte fick plats i lägenheten eller om jag köpt en motorcykel och insåg att jag faktiskt inte har MC kort. Erkänn att det hade varit ganska skoj. Men som tur väl är har detta alltså inte inträffat.
Jag får vara så tråkig och lista följande:

• Skor som jag köper massor av hela tiden trots att jag absolut inte behöver det. Kan köpa skor som ser nästan exakt likadana ut som de jag redan har. Det känns ganska onödigt. Men vad vore livet utan skor?!
Sist jag rensade ut slängde jag 24 !! par skor. endel inte ens använda för att jag ångrat mig men ändå inte kunnat lämna tillbaka dom. Jag har svårt att skiljas från dessa finingar. Sjukt jag vet!

• Dyra frisörschampo som inte fungerat för mitt hår alls

• Kläder i det oändliga som sedan efter ett år fortfarande hänger i garderoben med prislappen kvar

Nja, som sagt inte alls kul. Men ni får ta det som det är!

Puss på er ♥


Gulligt

Under tiden jag jobbat idag hade det tydligen snöat, vilket givetvis gjorde att det låg snö på min bil.
Någon människa hade skrivit hej Elin och gjort ett hjärta på bilen.
Blir ju så klart nyfiken på vem det kan vara. Måste ju vara nån som känner mig väl. Som vet vad jag heter och vilken bil jag kör. Jag parkerade nämligen inte på personalparkeringen och därför kan det vara vem som helst.
Gulligt var det iaf och jag blev glad :)


Vitaminkickar

I dessa tider är det viktigt att äta rikligt med vitaminer för att hålla sig pigg, frisk och kry!
Vad passar då bättre än med ett riktigt inbjudande fruktfat som bara står och väntar på att få bli uppätet!
Så släng alla brustabletter och andra "påhittade, konstgjorda, Gud vet vad påfund" och börja frossa i naturens egna godsaker!
Det bästa av allt är att vi har halva priset på massor av frukt och grönt för medlemmar på jobbet!
Välkomna in på Coop Extra!



Så mycket bättre

Helgen som var hade vi helt oplanerad förrutom middag hos mina föräldrar på fredagskvällen. Det blev helt ändrade planer och helgen blev allt mer än händelserik.

När jag kom fram till Halmstad tog Emil och jag en härlig promenad i det soliga vädret. Tänka sig att solen va framme en hel dag. Jag fick så mycket energi och kände mig så mycket piggare.








Väl hemma igen gjorde vi oss i ordning för middag hos mina föräldrar. Vi körde inom Håknaryd för att plocka upp Emils föräldrar på vägen.


Jag, redo att åka


Emil, svärföräldrar och föräldrar


Mamma och pappa bjöd på god förrätt, god huvudrätt och underbar efterrätt


Svärmor, mamma och pappa


Jag älskar dessa glasen. De är så fina!


Tack mamma och pappa för en trevlig kväll!

När vi vaknade på lördagsmorgonen och såg att regnet bara öste ner bestämde vi oss för att åka till Väla för att shoppa loss. Det blev inte köpt en endaste lite pryl men det blev en dyr dag i alla fall.
Vi gick nämligen förbi Ticket och bestämde oss för att boka en resa. Den 17:e mars åker vi till New York! Så underbart!!
Vi bokade bord till kvällen på Pios för att fira in resan ordentligt!


Här skålar jag för New York!


Min underbara, fina ♥


Jag åt oxfilé med cheddarpotatis, baconinlindade fikon med ädelost, savoystuvning och rödvinssås
Allt föll mig verkligen i smak.


När vi var mätta och belåtna flyttade vi upp en trappa


Åhå, vad jag älskar Pios kaffedrinkar

Söndagen ägnades i stort sett bara till att leta hotell. Då vi (läs jag) är kräsen när det gäller sånt så tog det ett tag. Det spelar mig inte så stor roll hur det ser ut, men det måste vara fräscht!
I Måndags bestämde vi oss för ett hotell och allt är bokat och betalt! Nu är det bara att planera och vänta på att tiden ska gå fort fram tills dess.
 

Dagen avslutades med Tacos och film!




Snögubben

Så kom äntligen den efterlängtade snön! Anna och jag kunde inte hålla fingrarna i styr när vi stängt affären, så vi rullade ihop en Snögubbe som vi satte vid personalingången på framsidan. Hoppas att den får stå kvar under natten så ingen kommer och förstör den. Vi gjorde ju den också delvis för att göra våra kära kollegor som är lagom trötta när de kommer tidigt glada när de få se konstverket!
image description
image description
Visst är Herr Snögubbe fin?!!

Shopping, shopping

Nu är älsk och jag på väg till Väla för lite shopping. Vi dricker kaffe och lyssnar på dansk radio på vägen. Lite småmysigt så där.
Men shoppingen, jag är nog mest sugen på Ikea, men kläder är aldrig fel det heller ;)
Trevlig dag!
Puss


Guld !!!

Det var en glad nyhet att vakna till i dag. Efter 31 års väntan har vi äntligen tagit JVM-Guld!
Bra jobbat Juniorkronorna, ni är världsmästare!
Synd att jag missade matchen. Men vad jag läst mig till så var det en riktigt spännande match. Det var nära att Ryssarna höll på att få in pucken med 32 sekunder kvar i sista ordinarie perioden. Tack och lov har vi Johan Gustafsson som gjorde en snygg räddning och det blev oavgjort.
10.09 min in i förlängningen skjuter Mika Zimbanejad in det avgörande skottet!
Som sagt Juniorkronorna, Ni är Världsmästare!
Måste vara en underbar känsla för dom!


Nyårsfirandet 2011-2012

Då jag i all stress glömde min systemkamera på nyår har det inte känts lika roligt att lägga upp bilderna då jag fick fota med min iphone. Inget ont om den kameran, men har man en systemkamera så har man.
Men nu känner jag att det är på tiden att ni får se hur mitt nyår var, men det får bli oredigerade bilder och ni får ta det som det är helt enkelt.


Förrätten håller på att serveras


Förrätten stod Hanna och Johan för. Super god räk och laxtårta (förlåt Hanna jag glömde vad du kallade den)


Här är en av alla lekarna vi hade under kvällen


Riktigt otäcka ögon alla har. Tacka vet jag min systemkamera som sagt. Men här är alla samlade (utom jag som tar kortet då)


Huvudrätten stod tre par för. Kyckling, fläskfilé, potatisgratäng, sallad och rödvinssås. Hur gott som helst!


Det sjöngs snappsvisor


Efterrätten stod Emil och jag för. Vit chokladmousse med hallan och blåbär och till det en knäckkaka.


Mina fina flickor och Robban. Tittar man noga kan man hitta en styck Emil också.


Tiina räkna lite. (en lek till)


Snart dags att skåla in det Nya Året!


Skål och Gott Nytt År! (Den bästa bilden på kvällen enlig mig)


Kärlek ♥


vänskap ♥


Festen fortsätter..


Herr och fru Melldén/Sandmark men lille Micro i magen ♥


Vi hade även allsång av en duktig gitarrist. Det tråkiga var bara att gitarren blev alldeles repig!

Tack alla fina vänner för en fantastik Nyårsfest och för alla god mat och alla goda skratt!
Ni är helt underbar! En bättre Nyårsfest får man leta efter!
All kärlek till Er ♥ 

1:a helgen 2012

Går snart på kvällsjobbet 15-23 sen tar jag helg. Härligt!
Imon bär det av mot Halmstad och på kvällen är vi och Emils föräldrar bjudna hem till mina föräldrar på mat. Ska bli mysigt!
Annars har vi inget inplanerat på hela helgen vilket ska bli riktigt skönt. Ta dagen som den kommer. Kanske att vi går på bio då vi bla fick presentkort på sf bio av mina föräldrar i julklapp.
Nå vänner, vad ska ni göra i helgen?
Puss


Take a look in the mirror

Se på dig själv i en spegel.
Vem ser du?
Är det den du vill vara?
Eller finns det någon annan du skulle ha blivit?
Den du borde ha blivit men inte lyckades bli.
Säger någon till dig att du inte kan?
Eller att du inte gör det?
Du kan!
Tro på att kärleken finns där ute.
Tro på att drömmar besannas varje dag.
För det gör de.
Ibland beror inte lyckan på pengar, berömmelse eller makt.
Ibland beror den på goda vänner och familjen, och från det ädla i att leva ett bra liv.
Tro på att drömmar besannas varje dag.
För de gör de.
Så titta i spegeln och påminn dig om att vara lycklig.
För det förtjänar du att vara.
Tro på det.
Och tro på att drömmar besannas varje dag.
För det gör de.


Välkommen

Du är mer än välkommen snön!
Blev hyfsat förvånad när jag kom ut från duschen och upptäckte att det hade börjat snöa. Måtte det bara få stanna kvar nu.


Sura kärringen!!

Tvättstugan är för det mesta ett problem i hyreshus. Jag har varit så arg länge nu över hur det sköts där nere. I början var det för det mesta fint, sen flyttade det in annat folk och sakta men säkert var det ofta skitigt när jag kom ner och skulle tvätta. Jag klagade då hos hyresvärden och vi fick nya fina städredskap plus att jag satte upp en arg lapp. "sura kärringen" Det blev till en början bättre, men nu har det flyttat in ännu en omgång nya grannar och problemet är 10 ggr värre. För ett år sedan började jag städa innan jag tvättade och efter att jag tvättat för att det ska vara fint när nästa person ska tvätta. Men vad är tacken för det? Det är lika skitigt igen när jag ska tvätta nästa gång! Nu har jag börjat städa endast innan jag tvätta för att det ska vara rent och fint när jag hänger upp min tvätt på tork. Jag vill inte ha andras skit och damm på min tvätt. Dessutom är det fullt av människohår och hundhår. Det är inte fräscht vill jag lova!!
Idag när jag kom ner i tvättstugan gjorde jag som vanligt, bet mig i läppen för att inte skrika och började städa. Nedan ser ni resultatet av dammhögen som inte är den värsta hittills, men nog för mycket!
"Lämna tvättstugan som du själv vill att den ska se ut när du själv ska tvätta" står det på en lapp. Tydligen vill alla att det ska vara skitigt då. Men inte jag.
Ledsen att ni ska behöva läsa nåt så ointressant, men va bara tvungen att avreagera mig lite!
Hur skulle ni göra i min sits?
Hyresvärden har sagt att jag ska höra av mig till dom så dom får komma och kolla. Då blir den som tvättade senast ersättningsskyldig. Problemet är bara att vi sätter en knopp när vi tvättar som sedan flyttas. Hur ska jag då veta vem som tvättade innan mig?! Ska jag springa runt som en spion? Kanske ska leka detektiv?
Nog om mig och mitt problem! Hur mår ni??


Köttbulleverkstan

Har idag rullat köttbullar på 1 kilo färs! Mitt nyårslöften är nämligen att bli bättre på att laga mat! När man jobbar som jag gör är det väldigt lätt att bara köpa en sallad, äta macka eller köpa en färdigrätt. Det förstår ju vem som helst att det inte håller i längden. Det blir dyrt och jag får inte i mig de rätta näringsämnena! Jag känner mig trött och orkeslös hela tiden. Jag ska därför sätta min kropp i rätt balans igen och hoppas på att jag kommer må 100 gånger bättre och vikten kanske går ner en aning. Det hade ju varit toppen.
Har Du tips på bra mat så skriv gärna!
Men visst ser de goda ut?!!


Gott Nytt År 2012


RSS 2.0