Vackert, inte sant?!

Sist Emil och jag var i Sm.stenar passade vi på att ta en cykelutflykt i det underbara vädret.  I den stunden, på cykeln och med min fina jämte mig kände jag mig bara så otroligt lycklig och tacksam för mitt liv. Att jag får dela det med just Emil, min blivande man, att jag har så fin familj och underbara vänner. Jag är så tacksam!
Här är några bilder jag tog under turen. Lägg märke till min fina cykel jag ärvt av mormor ♥
Visst är det vackert! Ibland längtar jag tillbaka...

Bästkusten

Infinner mig äntligen på västkusten, dvs Halmstad där jag ska tillbringa resten av helgen. Jag har sett fram emot den här helgen extra mycket och extra länge. Dels för att det är helgen i månaden då jag är ledig fredag, lördag och söndag. Men framför allt för att detta är helgen som jag äntligen ska få träffa min barndomsvän som även hennes familj har stuga i olofsbo. Vi lärde känna varandra i Olofsbo när vi var 6 respektive 7 år gamla och har sedan dess gått arm i arm genom livet. Då vi bor lång ifrån varandra träffas vi tyvärr bara en gång om året (ibland två). För att det ska bli extra bra försöker vi så klart träffas i Olofsbo så det känns som förr i tiden då vi umgicks hela sommaren lång.
Min vän Josse! <3


Du är vacker


"Du är vacker" -trädet i Halmstad. Oavsett vad. Oavsett kön, hudfärg, ålder, smal eller tjock, arbete, kultur, religion... Du är vacker precis som du är. Du duger precis som du är! Vackert!


hemmagjord saft

När jag var hemma hos mamma och pappa fick jag med mig ett helt gäng med rabarber som jag kokande saft på. Det var första gången som jag gjorde saft helt själv. Det blev en Rabarbersaft med smak av citron och vanilj. Det roliga med att göra egen saft är att man kan exprimentera hur tokigt som helst. Och det bästa med hemmagjord saft är så klart att man vet vad det finns i den.
 
Den blev gudomligt god. Läskande en varm sommardag!


Müsli à la mama

Den här goda hemmagjorda müslin fick jag med mig hem idag efter en snabb visit hos föräldrarna. Receptet kan jag tyvärr inte skriva för det vet jag inte. Men det ska vara ett snabbt och lätt recept innehållande havregryn, rågkli, dinkelflingor, hasselnötter, russin, aprikoser och fikon.
Tack mamma!


RSS 2.0