make a wish

Jag längtar tills imorgon för då kommer min älskade mamma♥ till mig. Vi ska handla julklappar. Och vem har förbjudit att man inte får handla julklappar till sig själv? Inte jag iaf!
Förhoppningsvis så hittar jag de flesta klapparna imorgon, för jag har så mycket på schemat ända fram till julafton, att jag inte vet om jag varken hinner eller orkar ge mig ut och leta fler dagar.
Jag har redan börjat känna av julstressen även fast jag absolut inte behöver göra det. Men det är så mycket jag vill/ska göra innan julafton. Julkort, baka, göra godis, slå in julklapparna osv osv. Ni vet sånt man måste göra eller iaf sånt som jag vill göra till jul.
Jag får ta en sak i taget med start imorgon. Bara mys med mamma och julklappshandling!
Har ni börjat känna av julstessen än?

Puss♥

Kommentarer
Postat av: Mika

Nej, inte alls. Allt går ju att köpa så varför stressa. Julen ska ju vara en fin månad med ledighet och inte stress babe :)

2011-11-30 @ 09:10:23
URL: http://elfstromskans.blogg.se/
Postat av: Zandra

Hej och hå, här har jag då missat helt att du har skaffat ny blogg, va skoj :) Har knappt läst en blogg på två veckor känns det som, bara pyntat och haft fullt upp!



Fint iaf! Puss

2011-11-30 @ 09:26:15
URL: http://augustifamiljen.blogg.se/
Postat av: Elus

Mikis: Jag vet, det är bara det att jag jobbar så otroligt mycket nu i december. Du vet ju hur det är i butik runt jul... Men det blir bra tillslut :) puss

2011-12-02 @ 09:23:30
URL: http://missliden.blogg.se/
Postat av: Elus

Zed: Bloggen har jag precis startat för läsare så du hade inte missat den så länge :)

Tack så mycket! Puss

2011-12-02 @ 09:24:56
URL: http://missliden.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0