Malmö & Köpenhamn

Helgen har vi spenderat tillsammans med E:s bror, kusin med respektive i Malmö. När vi kom till Malmö begav vi av mot stationen i regn och ruskväder. När vi köpte biljetterna varnade dom för att det inte var säkert att tåget skulle gå tillbaka, men vi åkte ändå. En natt på hotell hade ju varit mysigt det med. Men vi hade turen med oss och vädret blev lite bättre framåt kvällningen och vi kom hem säkert.
Väl framme i Köpenhamn gick vi till Chili och åt stans godaste hamburgare där man själv fick välja tillbehören. Blev även en god öl till det.
Mätta och belåtna gick vi lite i affärerna i väntan på att det skulle mörkna lite så vi kunde gå in på Tivoli och julmarknad.Vi hade ingen kamera med oss så detta är vad jag har att bjuda på i fotoväg.

Det var verkligen vackert på Tivoli, men jag måste erkänna att jag tycker det är finare på Lisseberg. Men vädret hade säkert sin påverkan också.
Vi drack julöl, glögg och choklad och bara myste.

Pga vädret bestämde vi oss för att åka tillbaka till malmö och äta där på kvällen, vilket även det var trevlig. Maten va ur god på T.G.I Friday!Helgen kan sammanfattas på ett sätt: Mys, Kärlek och Lycka!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0