Snart klara för avfärd

Väskorna är snart färdigpackade. Emil kommer strax hem från jobbet och då slänger vi i oss en bit lunch, fixar det sista och beger oss sedan av mot stationen och vårt tåg för en övernattning i Malmö hos Emils bror med sambo innan det är dags att hoppa på nästa tåg som tar oss till Kastrup!



Oj va lite packning tänker ni säker nu. jamenvisstserru! Vi ska ju givetvis shoppa där och försöka oss på att inte få övervikt, vilket jag redan nu men säkerhet kan sägaatt det kommer vi få. Men om vi bara får det på en väska så blir det ca 800 kr och det är det ju värt. Vi har dessutom en liten väska och en ryggsäck som vi ska ha som handbagage så på vägen hem kan vi fylla den lilla väskan och bara ha ryggsäcken som handbagage. Vi har tänkt på allt vi :)

Trevlig fredag gott folk!
Puss


Gammalt blev nytt

Hade en scarfs liggandes som jag inte har använt för det var något med den som jag inte trivdes med. Vad vet jag inte men efter lite kärlek och en symaskin gjorde jag om den till en ny favorit!



resultatet hur det blev får i säkert se på nåt kort från NY så håll utkik i min blogg.


Dopkorter

Detta kort gjorde jag till finaste Melvin till hans dopdag!


Miljoner frågor och sömnlös

Hjärtat mitt ligger här jämte mig och sussar sött medan jag är helt vaken! Miljoner frågor snurrar i huvudet på mig och resfebern har hunnit ikapp mig. Det är ju faktiskt bara en dag kvar tills vi åker.
Frågor som snurrar är bl.a. Har jag med mig allt? Kläder, skor men framför allt pass, esta papperna och visakort. Tänk om det blir strejk på Kastrup. (var ju nära idag) Tänk om planet störtar (har ju förmodligen störtat ett idag) Kommer vi bli insläppta i New York eller får vi ta första bästa plan hem igen? Tänk om min eller Emils resväska kommer bort? Ja ni vet, sånna frågor som brukar snurra runt i huvudet när man ska ut och resa. Eller på mig gör de det iaf och jag tror det är ganska naturligt.
Nu ska jag läsa ett kapitel till i min bok för att sen på nytt försöka somna!
God natt och sov så gott vänner.
Puss


Middag & dop

Nu är vi på väg till Smålandsstenar för middag hos mamma och pappa innan det är dags för dop. En av mina bästa vänners lilla son ska nämligen döpas idag.
Hoppas ni får en härlig lördag!


Sax & färg

Har idag klippt och färgat håret. Denna gången fick det bli en ljus guldbrun färg, men måste säga att den blev ganska mörk. Det gör inte så mycket för den blev ganska fin ändå.
Sist jag var hos frisören gjorde hon besöket till en skräckupplevelse (fick pengarna tillbaka) och jag har inte vågat mig på att gå till någon frisör efter det.
Jag färgar och klipper alltså håret på mig själv. Jag blev faktiskt riktigt nöjd! Vad tycker ni? Ros eller ris?
Kanske lite svårt att se på bild men det vore ändå roligt om ni skrev en liten kommentar :)


Dagens agenda

En ledig dag att bara-göra-vad-jag-vill. Ja, det hade suttit fint. Men mycket står på dagens agenda.

♥ Vad jag ska ha med mig till New York planering
♥ Behövs några av kläderna tvättas som ska med?
♥ Göra klart det sista på dopkortet
♥ Hitta något att ta på mig på dopet
♥ Städa
♥ Färga och klippa håret
♥ Personalmöte
♥ Packa inför helgen

Trevlig torsdag ♥




Vårtecken





2-4 mars 2012

Vi hade en underbar helg med massa sol. Energin har bara sprudlat i kroppen.
På fredagen var vi på AW med Emils jobb på Fox där vi åt god mat, drack gott och sjöng glatt med när trubbaduren spelade. 


 
I lördags ägnade vi större delen av dagen på stan. Tyvärr blev det inte mycket handlat för min del, med lite roliga band, papper pärlor, blommor mm mm som jag använder när jag gör kort samt doppresent då vi ska på dop på lördag.
På kvällen gick vi på bio. Mission: impossible Ghost protocol. Tycker faktiskt att den var riktigt bra och det var ju roligt att Michael Nyqvist var med i filmen.

I söndags packade vi ner varma kläder och promenaddojerna och åkte iväg till stugan där pappa var och målade. Vi kollade på Vasaloppet, drack kaffe och promenerade på stranden i kylan.





Några bilder från vackra Olofsbo och en liten glad stengubbe jag fick syn på under promenaden


Mmmarabou

Choklad-lakrits-älskare som jag är, var jag ju bara tvungen att prova Marabous nya Black saltlakrits.
Den var god, men inte mer. Kommer förmodligen inte köpa den igen. Men äter om jag blir bjuden!
Inget kan slå Cloettas plopp saltlakrits. Jag är liksom lite beroende av den. Är jag sugen på godis är det oftast lakritsploppen jag är sugen på. Lite som en drog kan jag nog kalla det.


Har du provat båda sorterna? Vilken tycker du isf bäst om?


Vårpirr i kroppen

Våren är här för att stanna, tror jag iaf! Önskar att jag var på väg till Halmstad i stället för från , men solen gör mig glad ändå!
Underbart att kunna slänga av sig jackan för att bilen blivit så varm enbart av solens strålar. Det till och med luktar vår. Alltså kobajs!
Trevlig vårdag vänner!!


min bil och jag ♥

Jag är en tjej som inte har så mycket tur i mitt liv. En del kan nog bero på mig själv och min klantighet, men jag tror att det finns någon som vill mig illa. För så mycket med otur som jag har kan inte bara bero på mig själv.
Nu ska jag berätta om mig och min bil:

För några månader sedan fick jag två parkeringsbot inom loppet av en månad. Vardera på 800 kr. Alltså 1600 kr fattigare den månaden. Ingen shopping den månaden!

Någon månad efter det kunde jag inte få upp dörren pga av att den frusit fast. Detta var på jobbet när jag slutat kl 20.00. Fick springa in på jobbet och hämta en spann med varmt vatten och slänga på dörren och tack och lov gick den att öppna efter det.
Jag startade bilen vred på högsta värmen och slog ingen dörren och började skrapa rutorna. Det var så in i bombens kallt den kvällen, dessutom fick jag vatten på mig när jag slängde det på bilen, vilket gjorde arr jag frös ännu mer. När jag skrapade rutorna bestämde jag mig för att snabbt köra hem och koka mig en kopp thé och äta av min goda choklad jag köpt som nu låg inne i bilen och väntade på mig.
Ätnligen färdigskrapat och jag ska öppna dörren! OMG, den har gått i baklås. Bilen är alltså igång, full värme, min choklad ligger i bilen och dessutom husnycklarna. Vad ska jag göra?!
Ringer till Emil och hoppas att han åkt till mig trots att han va sjuk (detta va en fredagskväll). Men nej, han låg nerbäddad. Ringer min bror som har extranycklen till min lägenhet, men han hade tagit en fredagsöl till maten och kunde alltså inte köra. Ringer hyresvärden som inte svarar. Ringer panikartat till pappa, gråter en skvätt av förtvivlan och han råder mig att att ringa accistanskåren. Sagt och gjort. Den snälla kille som svarar lovade att skicka ut en bil till mig och det skulle ta ca en timme.
Tack och lov ringer en annan kille efter ca 20 min och säger att han är på väg till mig. Äntligen tänkte jag. Frös gjorde jag så jag trodde jag skulle stelna till en isklump.
Givetvis krånglade det men efter ca 40 min hade han äntligen fått upp dörren och jag kunde hoppa in i min bil som hade typ 70 grader varmt i sig.
Väl hemma blev det en varm dusch, soffhäng med en kopp thé och smält choklad (hade givetvis rumpvärmen på i bilen där chokladen låg). Jag har nog aldrig varit så lycklig över att vara hemma som jag var då!
Efter några dagar kom räkningen och jag var 1500 kr fattigare! Ingen shopping denna månaden.

Sist men inte minst, i söndags körde jag hem Elias till min bror då vi varit barnvakt hela helgen. Bilen tuffade på i vanlig ordning förutom att jag kom i kapp en bil som älskar att hålla hastigheten, men gärna lite under.
Jag fick inget bra tillfälle att köra om på så jag svor lite och var allmänt arg och irriterad som jag brukar bli när jag hamnar bakom folk som inte kan köra bil.
Jag är en sån där irriterande typ som tvingar framförande att gasa lite och jag fick tillslut upp honom mellan 100 och 110. (det var en 100 väg)
Plötsligt möter vi en polisbil och bilen framför mig tvärnitar, och jag kör nästan in i röven på han och jag svor lite till och sa högt j*a tönt, du behöver väl för f*n inte bromsa för att du möter en polisbil. I samma ögonblick står en polis utmed vägen med kamera och fotar givetvis mig. Lite fler svordommar flög ur munnen. Kan meddela att Elias sov så han hörde inte alla mina vackra ord som kom ur min mun.
Jag fick dessutom syn på att det visst bara va 90 och inte 100 på den vägen!
Så  nu är det väl bara att invänta en fortkörningsbot på posten OM jag inte har turen med mig och faktiskt hade hunnit få ner hastigheten innan hon sköt! Så, shopping eller inte shopping denna månaden, det är frågan!

Detta var alltså min lilla historia om mig och min bil, eller mig och min otur. Jag hoppas nu att ni håller alla era  tummar och tår för mig så jag inte åker på böter! ok?! För nu börjar shoppingfingrarna klia och gardroberna gråter för att det inte kommer in något nytt!

Puss ♥


RSS 2.0