Ett tips kommer lastat

Det är inte alltid som jag känner att jag har tid eller ork att göra matlåda till jobbet. Det ska skäras, stekas, kokas osv osv. Ett tips jag har som faktiskt underlättar är att alltid ha färdig sås i frysen. Så kallade såskuber a la missliden. Då räcker det kanske att steka kött och koka potatis eller vad man nu ska äta sen tinar du bara såsen och vips är matlådan klar!
Så nästa gång du gör sås, gör dubbelt eller tre ggr så mycket som du brukar. Häll sedan ner såsen i iskuber och ställ in i frysen. När de stelnat kan du antingen låta dem va kvar där i eller så tar du loss såskuberna och lägger dem i en plastpåse. Hur smidigt som helst och den smakar precis lika gott som nygjord!




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0